Worstmakerij

In onze worstmakerij maken wij van topkwaliteit vlees heerlijke, ambachtelijke producten.

Currybraadworst

De currybraadworst komt nu uit eigen worstmakerij! Kom snel langs in de winkel om deze lekkernij te proeven.

OneGrain zout

Met minder zout is het nét zo lekker en wél zo gezond. Zout geeft smaak aan onze producten, maar teveel zout is ongezond. Het verhoogd de bloeddruk en de kans op hart- en vaatziekten. Minder zout is dus gezonder, daarom maken wij onze ambachtelijke kwaliteit met minder zout.

Hiervoor gebruiken wij OneGrain zout. Dit is gemaakt van natuurlijk ingrediënten waaronder kalium. Kalium helpt overtollig zout uit het lichaam te verwijderen en zo een gezonde bloeddruk te behouden. Zonder dat u het proeft, want de smaak blijft als vanouds

Verse worstsoorten

Standaard in ons assortiment hebben wij grofgemalen verse worst (varken), varkenssaucijzen, verse worst van rundvlees en rundersaucijzen.
Alle soorten zijn vrij mager van samenstelling en ouderwets lekker gekruid.

Droge worstsoorten

Wij maken diverse droge worstsoorten.

  • Droge worst naturel
  • Droge worst met kruidnagel
  • Boerenmetworst

Deze worstsoorten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, welke worden gemengd met originele droge metworstkruiden.
Na het rijpings- en droogproces zijn de worsten gereed voor de verkoop. Regelmatig wordt ons eigen assortiment aangevuld met een aantal buitenlandse specialiteiten.

Vleeswaren

Uiteraard leveren wij een ruim assortiment vleeswaren. Ook hier hebben we naast de standaardsoorten een behoorlijk aantal specialiteiten. Enkele van deze specialiteiten zijn: runderham, corned beef, mildgezouten runderrookvlees en gegrilde runderrollade. Van het varken hebben we onder andere Spianata Romana, schinkenmetwurst, varkenslever, boerensnijworst (grof en fijn), salami, diverse speksoorten, gegrilde rollade, Drentse rollade en een uitstekende boerenachterham. Meestal ontbreken ook een aantal kip- en kalkoenspecialiteiten niet.